• Computer- en laptopverkoop

  Heeft u een offerte aanvraag? Wij maken een offerte op maat voor u. Van de levering van 1 pc tot aan de complete inrichting van uw (thuis)werkplek (voor referenties kijkt u op: Projecten/referenties). Wij voorzien u graag van een scherpe offerte die aansluit op u wensen.

  Wij hebben de kwaliteit om u te ontzorgen!  Advies op maat, de levering en volledige installatie op locatie.

   

   Official Lenovo Dealer Zwolle

  Gerson Kantoorspecialisten is Official Lenovo Dealer voor Zwolle en omgeving. Wij hebben een standaard assortiment in onze showroom van laptops, pc’s en all-in-one pc’s. Wij staan bekend op onze service op maat. Zoekt u speciale hardware dan kunnen wij dit eenvoudig en snel via onze leveranciers voor u bestellen.

   

  Official HP Dealer Zwolle

  Gerson Kantoorspecialisten is Official HP Dealer voor Zwolle en omgeving. Wij hebben een standaard assortiment in onze showroom van laptops, pc’s en all-in-one pc’s. Wij staan bekend op onze service op maat. Zoekt u speciale hardware dan kunnen wij dit eenvoudig en snel via onze leveranciers voor u bestellen.

   
  • Vandaag aanvraag, vandaag geholpen!
  • Gecertificeerde monteurs
  • Advies en service op maat
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:


Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67Offerte aanvragen >

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >