Gerson A&C voor particulieren

Neem contact op ( 038-465 56 67 ) of kom langs in onze winkel (Gerson A&C Computers, Marsweg 63). Start tarief voor service / reparatie / onderhoud / bezoek aan u of prijsopgave inventarisatie is € 37,50 excl. btw. Na de check nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Computerreparatie Zwolle

  Gerson Automatisering & Computers is specialist als het gaat om computerreparatie. Wij zijn gespecialiseerd op hardware- en software gebied en adviseren u graag. Vertoont uw computer mankementen? Is uw computer of een onderdeel daarvan defect? Neem dan contact op met Gerson en wij helpen u graag verder.
  Meer info >

 • Laptopreparatie Zwolle

  In de omgeving Zwolle helpen wij veel klanten verder als er een probleem optreedt met een laptop. Heeft u een probleem met uw laptop? Service en/of advies nodig over laptopreparatie? Gerson A&C kijkt naar uw hardware en doet daarna een voorstel van wat de mogelijkheden zijn zodat u weer verder kunt!
  Meer info >

 • Computeronderhoud

  Veel computerproblemen zijn het resultaat van achterstallig onderhoud of verouderde software, besturingssystemen of hardware. Is uw computer of laptop erg langzaam of geeft deze foutmeldingen? Gerson A&C kijkt naar uw hardware en doet daarna een voorstel van wat de mogelijkheden zijn zodat u weer verder kunt!
  Meer info >

 • Data recovery

  A&C is een bekende naam in de omgeving Zwolle en gespecialiseerd in het terughalen van data. in 90% van de gevallen kunnen wij uw bestanden nog redden. Dit scheelt een hoop tijd en u heeft een groot deel van uw waardevolle bestanden terug.
  Meer info >

 

 • (Thuis)netwerk installatie

  Draadloze netwerken zijn erg handig en zorgen vaak voor een hogere productiviteit. Het is dan ook erg belangrijk dat uw onderneming in omgeving Zwolle de zaken goed op orde heeft. Bij draadloze netwerken komen vaak storingen voor en veel bedrijven hebben verouderde hardware en software.
  Meer info >

 • Computer laptop verkoop

  Gerson A&C is official Lenovo en HP leverancier. Heeft u een aanvraag voor hardware inrichting dan maken wij een offerte op maat voor u. Wij bieden service op maat. Van de aanvraag tot aan de complete installatie en nazorg bij u locatie. Voor een goede prijs en snelle service.
  Meer info >

Contact opnemen

Naam:

Email:

Telefoon:
Vraag:

Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >