Referenties van Gerson Kantoorspecialisten
 • Official Dealer Lenovo

  Gerson Kantoorspecialisten is Official Lenovo Dealer voor Zwolle en omgeving. Wij hebben een standaard assortiment in onze showroom van laptops, pc’s, all-in-one pc’s en tablets.

  Dankzij onze officiële Lenovo Dealer status kunnen wij rechtstreeks bij Lenovo hardware prijzen opvragen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Van 1 a 2 werkplekken tot aan het inrichten van een complete afdeling. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

  Vraag een offerte op maat aan!
  Neem contact met ons op: 038-4655667 / info@gerson.nl


 • ESET Antivirus

  Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van ESET Antivirus software. ESET is al meerdere keren uitgeroepen tot beste antivirus programma voor zakelijk en particulier. ESET staat bekend om hun uitgebreide oplossingen voor Windows, iOS en Android.

  Dankzij onze officiële Lenovo Dealer status kunnen wij rechtstreeks bij Lenovo hardware prijzen opvragen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Van 1 a 2 werkplekken tot aan het inrichten van een complete afdeling. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

  Meer informatie over ESET:
  Neem contact met ons op: 038-4655667 / info@gerson.nl


 • Samenwerking Gerson en Zorggroep FYNON:

  Gerson werkt samen met FYNON. De Coöperatie Zorggroep Fysiotherapie Noord Oost Nederland (FyNoN) is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten in de regio’s Drenthe, Zwolle e.o., Hardenberg e.o. en Flevoland met ruim 100 aangesloten fysiotherapie praktijken.

  Gerson Kantoorspecialisten biedt, in combinatie van de levering van ergonomische oplossingen en kantoorinrichting, de mogelijkheid voor professioneel zit- en werkadvies. Veel werknemers ervaren klachten tijdens het werk. Oorzaken hiervoor zijn o.a.: verkeerde afstelling beeldscherm, bureaustoel, bureau enzovoort. Deze oorzaken zorgen voor meer belasting op het lichaam en verhogen de werkstress.


 • HP Printers / Laptops

  Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van HP. Wij hebben altijd de nieuwste printers op voorraad. Wij kopen rechtstreeks bij HP onze apparatuur in waardoor wij goed prijzen kunnen leveren. Onze ICT monteurs zijn u graag van dienst met de levering + installatie van de apparatuur op locatie.


 • AERIS

  Gerson is Official Dealer van AERIS: De AERIS ergonomische zit oplossingen zorgen voor betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. AERIS levert bekende ergonomische stoelen zoals; de Werkstoel swopper , de actieve zit-stastoel muvman , de bureaustoel 3Dee en de objectstoel oyo.


 • Worktrainer

  Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van Worktrainer. Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten en maten. De Deskbike is een bekend artikel van deze leverancier. Wij bieden gratis proefinstallatie op locatie en deskundig ergonomisch advies op locatie.


 • Swan

  Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van Swan. Gerson Kantoorspecialisten is specialist op het gebied van ergonomische (verstelbare) bureaus. Dit kan variëren van bench opstellingen tot aan zit-sta bureaus en van elektrificatie/kabelmanagement tot aan rolblokken. Ook voor complete projectinrichting / kantoorinrichting bent u bij Gerson aan het juiste adres.

  Bekijk onze kantoormeubelen webshop: www.kantoormeubelen.gerson.nl


 • Spindl

  Gerson kantoorspecialisten is official dealer van Spindl. Spindl levert bureaustoelen die ervoor zorgen dat u in beweging blijft tijdens het zitten. Doormiddel van het mechaniek onder de zitting van de bureaustoelen krijgt u een actieve houding en wordt de zithouding automatisch gecorrigeerd. Loop eens binnen in onze showroom om de Spindl modellen te bekijken.