Uitgevoerde Projecten van Gerson A&C Automatisering

  
Bekijk op deze pagina verschillende uiteenlopende projecten die het Gerson A&C team heeft uitgevoerd. Van de levering van één pc tot aan complete aanleg en installatie van een kantoorverdieping.

 Levering + installatie 45 complete werkplekken voor een Detacheringsbureau

Het Gerson A&C team heeft voor een detacheringsbureau in de omgeving Zwolle 45 complete werkplekken (PC + Beeldscherm) geleverd en geïnstalleerd. Ook hebben wij de stroom- en netwerkbekabeling aangelegd voor de gehele kantoorverdieping. Met o.a. patchkasten + patchpanelen plaatsen en bekabeling weggewerkt met kabelgoten.

 

 

Server installatie + plaatsing

Wij leveren en installeren regelmatig nieuwe servers bij klanten. Wij helpen en adviseren onze klanten graag over wat de juiste oplossing is qua server en mailservers.

Het Gerson A&C team verzorgt het gehele proces en maakt uw bedrijfsautomatisering weer klaar voor de toekomst.

 

 

Aanleg automatisering fabriek werkplaats

Gerson A&C helpt regelmatig bedrijven bij het uitrollen van verbeterde automatisering. Bijvoorbeeld het plaatsen van dubbele beeldschermen, efficiënte ergonomische oplossingen voor in fabriek werkplaatsen en nog veel meer.

 

 

Levering + installatie laptops voor studiebegeleiding instantie

Voor een grote studiebegeleidingsinstantie uit de omgeving Zwolle heeft Gerson de levering en installatie gerealiseerd. Alle laptops werden voorzien van een goede ESET antivirus software en een Office 2016 pakket, zodat de studenten goed en veilig aan het werk kunnen.

 

 

Intern geheugen en harde schijf vervangen

In onze winkel aan de marsweg 63 hebben wij een ict-werkplaats waar wij dagelijks verschillende soorten reparatie en onderhoud werkzaamheden uitvoeren. Onder andere het vervangen van harde schijven (evt met data behoud) en vervangen of uitbreiden van intern geheugen.

 

 

Official Lenovo Dealer Zwolle

Gerson Kantoorspecialisten is Official Lenovo Dealer voor Zwolle en omgeving. Wij hebben een standaard assortiment in onze showroom van laptops, pc’s, all-in-one pc’s en tablets.

Dankzij onze officiële Lenovo Dealer status kunnen wij rechtstreeks bij Lenovo hardware prijzen opvragen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Van 1 a 2 werkplekken tot aan het inrichten van een complete afdeling. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Vraag een offerte op maat aan!
Neem contact met ons op: 038-4655667 / info@gerson.nl

 

 

ESET Antivirus

Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van ESET Antivirus software. ESET is al meerdere keren uitgeroepen tot beste antivirus programma voor zakelijk en particulier. ESET staat bekend om hun uitgebreide oplossingen voor Windows, iOS en Android.

Dankzij onze officiële Lenovo Dealer status kunnen wij rechtstreeks bij Lenovo hardware prijzen opvragen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Van 1 a 2 werkplekken tot aan het inrichten van een complete afdeling. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Meer informatie over ESET:
Neem contact met ons op: 038-4655667 / info@gerson.nl

 

 

HP Printers / Laptops

Gerson Kantoorspecialisten is official dealer van HP. Wij hebben altijd de nieuwste printers op voorraad. Wij kopen rechtstreeks bij HP onze apparatuur in waardoor wij goed prijzen kunnen leveren. Onze ICT monteurs zijn u graag van dienst met de levering + installatie van de apparatuur op locatie.

[/space]