• Gerson A&C Computers voor bedrijven

  A&C Automatisering & Computers is opgericht in 2004 en sinds 2014 onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf gespecialiseerd in ICT dienstverlening van A t/m Z. Met verschillende ict-monteurs in de buiten- en binnendienst zijn wij u graag van dienst.

  Onze monteurs in de buitendienst helpen bedrijven op locatie in de gehele regio Zwolle. In onze showroom (marsweg 63) hebben wij een werkplaats waar wij voorinstallaties, reparaties, hulp op afstand, data recovery en onderhoud voor bedrijven uitvoeren.

  • Hulp op locatie

   Wij hebben verschillende gecertificeerde it-monteurs in de buitendienst die door de gehele regio zakelijke klanten voorzien van ict service en dienstverlening. Onze kracht is aansluiten op uw wensen en eisen. Hierin zijn weer zeer flexibel en transparant. Neem contact op en wij komen langs bij u op locatie. 
   Meer info >

  • Hulp op afstand

   Wij voorzien regelmatig klanten van Hulp op afstand. Wij gebruiken professionele en beveiligde software om op afstand met u mee te kijken. Op deze manier kunnen wij zonder bij u langs te komen uw it problemen analyseren en oplossen.
   Meer info >

  • Hardware/Software verkoop

   Heeft u een aanvraag? Wij maken een offerte op maat voor u. Wij hebben de kwaliteit om u te ontzorgen! Van het vooronderzoek tot aan de nazorg bij u locatie. Goede prijzen, snelle service en complete levering en installatie.
   Meer info >

  • Systeem en werkplekbeheer

   Het Gerson A&C Team voorziet verschillende MKB bedrijven in de omgeving Zwolle van systeem- en netwerkbeheer. Deze bedrijven zijn afkomstig uit uiteenlopende sectoren, zoals; huisartsenpraktijken, de detailhandel, het midden- & kleinbedrijf en meer.
   Meer info >

  • Reparatie en onderhoud

   Gerson A&C Computers verzorgt al meer dan 15 jaar computer- onderhoud en reparatie voor bedrijven in de hele regio Zwolle. Zowel bij bedrijven op locatie als hulp op afstand.
   Meer info >

  • Back-up oplossingen

   Uw bestanden veilig stellen is erg belangrijk. Een kapotte computer kan er al snel voor zorgen dat maanden werk ineens verdwijnt. Gerson A&C adviseert u graag over offline en online back-up.
   Meer info >

   

   

  20% korting met de Gerson Strippenkaart

  Bij aanschaf van een strippenkaart 20% korting op uurtarief. Normaal arbeidsloon tarief per uur € 75,00 ex btw, met strippenkaart € 60,00 ex btw. Op 10 uur arbeid is de besparing € 150,00. De strippenkaart is een abonnementsvorm waarbij vooraf 10 werkuren/strippen worden ingekocht en betaald die vervolgens onbeperkt geldig zijn.

   

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een eerste afspraak komt één van onze hoofdmonteurs bij u langs op locatie om uw automatisering situatie door te nemen. Ook gaan we met u in gesprek over de wensen en eisen waaraan uw bedrijfsautomatisering dient te voldoen. Na de eerste afspraak stellen wij een advies/offerte op maat samen.

   

     038-465 56 67

     Vul het contactformulier in!

     Marsweg 63, Zwolle
  8013 PE Zwolle.
  Open: ma t/m vrij. 8.30 t/m 17.00.

   

   

  • Vandaag aanvraag, vandaag geholpen!
  • Gecertificeerde monteurs
  • Advies en service op maat
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:

Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67Offerte aanvragen >