• Gerson A&C ICT, Automatisering en Computers voor bedrijven

  A&C Automatisering & Computers is opgericht in 2004 en sinds 2014 onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Wij zijn een enthousiast en groeiend bedrijf actief in de gehele regio Zwolle met verschillende ict-monteurs in de buiten- en binnendienst.

  Vragen? Of hulp nodig? Bel ons op 038-465 56 67

  •  Hulp op locatie

   Wij hebben verschillende gecertificeerde it-monteurs in de buitendienst die door de gehele regio zakelijke klanten voorzien van ict service en dienstverlening. Onze kracht is aansluiten op uw wensen en eisen. Hierin zijn weer zeer flexibel en transparant. Neem contact op en wij komen langs bij u op locatie. 
   Meer info >

  •  Hulp op afstand

   Wij voorzien regelmatig klanten van Remote Support. Wij gebruiken professionele en beveiligde software om op afstand met u mee te kijken. Op deze manier kunnen wij zonder bij u langs te komen uw it problemen analyseren en oplossen.
   Meer info >

  •   Hardware/software verkoop & installatie

   Heeft u een aanvraag? Wij maken een offerte op maat voor u. Wij hebben de kwaliteit om u te ontzorgen! Van het vooronderzoek tot aan de nazorg bij u locatie. Goede prijzen, snelle service en complete levering en installatie.
   Meer info >

  •   Systeem- en netwerkbeheer

   Het Gerson A&C Team voorziet verschillende MKB bedrijven in de omgeving Zwolle van systeem- en netwerkbeheer. Wij helpen u o.a. met: instellen, beveiligen en onderhouden van uw netwerk en systemen.
   Meer info >


  • Vandaag aanvraag, vandaag geholpen!
  • Gecertificeerde monteurs
  • Advies en service op maat
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 038 465 56 67Meer informatie >

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

038 465 56 67Meer informatie >

  •   Periodiek/preventief IT onderhoud

   Wij voeren regelmatig preventief onderhoud uit bij bedrijven. Wij doorlopen een checklijst met belangrijke aspecten met o.a.: controle werkplekken, update software en besturingssysteem, virusscan, controle online- en fysieke back-up en meer.
   Meer info >

  •   Printer verkoop, installatie en reparatie

   Het Gerson A&C Team helpt u graag met service, verkoop, onderhoud, installatie en printer reparatie in de omgeving Zwolle. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en bieden een passende oplossing voor de toekomst.
   Meer info >

  •   Reparatie en onderhoud

   Gerson A&C Computers verzorgt al meer dan 15 jaar computer- onderhoud en reparatie voor bedrijven in de hele regio Zwolle. Zowel bij bedrijven op locatie als hulp op afstand.
   Meer info >

  •   Back-up oplossingen

   Uw bestanden veilig stellen is erg belangrijk. Een kapotte computer kan er al snel voor zorgen dat maanden werk ineens verdwijnt. Gerson A&C adviseert u graag over offline en online back-up.
   Meer info >

   

  Onze monteurs in de buitendienst helpen klanten op locatie in de gehele regio Zwolle. In onze showroom (marsweg 63) hebben wij een werkplaats waar wij voorinstallaties, reparaties, hulp op afstand, data recovery en onderhoud voor bedrijven uitvoeren.

Contact opnemen

Naam:

Email:

Telefoon:
Vraag:

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een eerste afspraak komt één van onze hoofdmonteurs bij u langs op locatie om uw automatisering situatie door te nemen. Ook gaan we met u in gesprek over de wensen en eisen waaraan uw bedrijfsautomatisering dient te voldoen. Na de eerste afspraak stellen wij een advies/offerte op maat samen.

 

   038-465 56 67

   Vul het contactformulier in!

   Marsweg 63, Zwolle
8013 PE Zwolle.
Open: ma t/m vrij. 8.30 t/m 17.00.

 

 

Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67Offerte aanvragen >

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >