• Systeembeheer & Netwerkbeheer Zwolle

  Het Gerson A&C Team voorziet verschillende MKB bedrijven in de omgeving Zwolle van systeem- en netwerkbeheer. Deze bedrijven zijn afkomstig uit uiteenlopende sectoren, zoals; huisartsenpraktijken, de detailhandel, het midden- & kleinbedrijf en meer.

  Bel direct naar 038-465 56 67 voor het maken van een afspraak, vul het contactformulier in of kom langs in onze winkel (Gerson A&C Computers, Marsweg 63).

  Wij voorzien u graag van systeembeheer op maat met o.a.:
  – volledige back-up (offline en online);
  – installatie en configuratie van updates van besturingssysteem;
  – installatie en configuratie van hardware en software;
  – het toevoegen/wijzigen/verwijderen van gebruikers- informatie, rechten en accounts;
  – het beantwoorden van technische vragen;
  – instellen/beveiligen/onderhoud van uw netwerk/systemen;
  – bijhouden/archivering van uw systeem (inlog, ip-adressen, enzovoort);
  – onderzoek + oplossen van gemelde problemen;
  – periodiek onderhoud en werkplekbeheer

  Wij hebben vele jaren ervaring in systeembeheer en netwerkbeheer in Zwolle en omgeving. Dit kan variëren van dagelijks/wekelijks/maandelijks onderhoud tot aan hulp op afroep. Ook zijn wij in staat om op afstand veel problemen te verhelpen. Wij beschikken over gespecialiseerde software om gelijk met u mee te kijken.

  Uw Automatisering Uitbesteden

  Voorkom onnodige kosten en achterstallig onderhoud een besteedt uw automatisering uit aan het Gerson A&C Team. Onze gekwalificeerde ict-monteurs staan voor u klaar. Van een maandelijkse automatisering controle tot aan periodieke gereserveerde afspraken.

   

  Systeembeheerder – ICT manager inhuren

  Het is van belang om uw systemen optimaal werkend te hebben. Wij helpen u graag verder en brengen uw netwerk en systemen naar een hoger niveau. Wij passen ons aan naar uw planning en komen graag een keer langs voor passend advies. In de omgeving Zwolle zijn wij een bekende naam in de ICT-branche.

  20% korting met de Gerson Strippenkaart

  Bij aanschaf van een strippenkaart 20% korting op uurtarief. Normaal arbeidsloon tarief per uur € 75,00 ex btw, met strippenkaart € 60,00 ex btw. Op 10 uur arbeid is de besparing € 150,00. De strippenkaart is een abonnementsvorm waarbij vooraf 10 werkuren/strippen worden ingekocht en betaald die vervolgens onbeperkt geldig zijn.

   


  • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Duidelijkheid! Geen onduidelijke contracten (maandelijkse kosten).
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:


Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >