• Laptop Reparatie Zwolle

  Het Gerson A&C Computers team helpt u graag verder met reparaties, laptop opschonen, virussen en spyware verwijderen, software upgrades, hardware problemen, advies en meer.

  Bel direct naar 038-465 56 67 voor het maken van een afspraak, vul het contactformulier in of kom langs in onze winkel (Gerson A&C Computers, Marsweg 63).

  Voor alle reparaties kan je bij het Gerson A&C Team terecht. Eerst een controle van uw laptop en daarna een oplossing + prijsvoorstel.

  Veel voorkomende mankementen verhelpen wij voor jou, zoals een defect of gebarsten beeldscherm, hardware fouten, besturingssysteem (Windows) fouten, en software fouten zijn vaak te repareren.

  Het Gerson A&C Team analyseert het probleem en geeft u advies op maat.

  Start tarief voor service / reparatie / onderhoud / bezoek aan u of prijsopgave inventarisatie is € 37,50 excl. btw.


  – Gecertificeerde IT-monteurs
  – Met behoud van uw bestanden
  – Mogelijkheid tot leen laptop
  – Service aan huis
  – Nooit te veel betalen / geen verrassingen

  Bel ons op 038-465 56 67

  Laptop en Notebook Reparatie Zwolle

  Laptop reparaties kunnen er vaak voor zorgen dat u weer een tijd verder kunt met uw laptop. Gerson Kantoorspecialisten helpt u graag verder met reparaties, laptop opschonen, virussen en spyware verwijderen, software upgrades, hardware problemen, advies en meer. Voor verschillende reparaties kunt u bij het Gerson A&C Team terecht. Veel voorkomende mankementen zoals een kapot beeldscherm, een kapotte SD-Card input en een slecht functionerende DVD-rom speler zijn vaak nog te repareren/verhelpen. Het Gerson A&C Team analyseert het probleem en geeft u advies op maat.

  Het Gerson Laptop en notebook reparatie service in Zwolle staat voor u klaar.  • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Al meer dan 15 jaar Zwolse ICT specialist
  • NO Cure NO Pay

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:


Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >