• Computer onderhoud & reparatie voor bedrijven

  Gerson A&C Computers voorziet al meer dan 15 jaar computer onderhoud en reparatie voor bedrijven in de hele regio Zwolle. Zowel bij bedrijven op locatie als hulp op afstand. Onze monteurs hebben altijd een standaard assortiment hardware onderdelen in de service auto. Zo kunnen wij vaak het probleem aan uw computer, en andere hardware, verhelpen.

  Gerson A&C Computers is een betrouwbare partij om uw automatisering te onderhouden en waar nodig te repareren. Wij hebben in de laatste 15 jaar een vaste klantenkring opgebouwd met onder andere vele Zwolse huisartsen, makelaars en detacheringsbedrijven.
  Neem contact op en één van onze it-monteurs komt dezelfde dag nog langs bij u op locatie.

  Periodieke ICT Service Beurt – Werkplekbeheer

  Voorkomen is beter dan genezen. Veel bedrijven doen weinig aan preventief onderhoud voor de bedrijfsautomatisering. Dit kan leiden tot een beveiligingslek, data verlies en langzame systemen.

  Onze ICT-monteurs hebben ruime ervaring op het gebied van werkplekbeheer. Van een eenmalige computercontrole tot aan wekelijks/maandelijks onderhoud van bedrijf- computers, netwerken, servers enzovoort. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsautomatisering up-to-date blijft. Wij zijn de ideale partner voor de lokale MKB sector.

  Voor iedere klant maken wij een checklist op maat, zo wordt de service beurt en/of werkplekbeheer perfect afgestemd op de wensen van uw bedrijf.

  Service beurt bestaat uit drie onderdelen: Server & Netwerk Check, Werkplekbeheer en Back-up controle.

  Checklist op maat met o.a.:
  – updates controle (software & drivers)
  – antivirus check + update
  – (draadloos) netwerk check
  – online/offline back-up controle
  – hardware & toebehoren check
  – register & malware scan
  – en meer…

  20% korting met de Gerson Strippenkaart

  Bij aanschaf van een strippenkaart 20% korting op uurtarief. Normaal arbeidsloon tarief per uur € 75,00 ex btw, met strippenkaart € 60,00 ex btw. Op 10 uur arbeid is de besparing € 150,00. De strippenkaart is een abonnementsvorm waarbij vooraf 10 werkuren/strippen worden ingekocht en betaald die vervolgens onbeperkt geldig zijn.

   

     038-465 56 67

     Vul het contactformulier in!

     Marsweg 63, Zwolle
  8013 PE Zwolle.
  Open: ma t/m vrij. 8.30 t/m 17.00.

     • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Reparaties
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Neem contact op!

  Naam:

  Email:

  Vraag:


Bel nu voor ICT service/ondersteuning 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Bel nu voor ICT service/ondersteuning

038 465 56 67Offerte aanvragen >

 • mg

  Onze computerreparatie service Zwolle heeft u veel te bieden. Wij hebben gespecialiseerde ict-monteurs in dienst die u verder helpen met al uw it problemen/vragen.
  Ga naar computerreparatie >

 • mg

  Bekijk de zeer uiteenlopende projecten van Gerson A&C Computers. Van complete aanleg automatisering tot aan het vervangen van computer onderdelen.
  Ga naar projecten >

 • mg

  A&C Computers is onderdeel van Gerson Kantoorspecialisten. Al decennia lang de specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoorinrichting, kantoorapparatuur, bureaustoelen en computers.
  Ga naar over Gerson A&C >